Oltóközpont téma

Oltóközpont - a nyári szezon előtti felkészülésre hívják fel a figyelmet

mti

A közel-keleti koronavírus fertőzésről, a Guineában és Sierra Leonéban zajló Ebola-járványról, valamint a labdarúgó világbajnokság kapcsán a Brazíliába való utazásról is többen érdeklődnek az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) Nemzetközi Utazás-egészségügyi és Oltóközpontjában.

H1N1 - Bezárják az oltóközpontokat? Miért?

MTI

A szakminiszter beszámolt arról is, hogy az elmúlt héten 15.400-an jelentkeztek orvosnál influenzaszerű tünetekkel, ez 8 százalékos emelkedést jelent a kétheti adatokhoz képest.

H1N1 oltóközpontok az ünnepek alatt

WEBBeteg/ÁNTSZ

Az ünnepnapokon (karácsony és újév) az oltóközpontok zárva tartanak, azonban a két ünnep között a fővárosban és a megyeszékhelyeken is beadathatják maguknak a védőoltást a jogosultak.

H1N1 - Újabb halálos áldozatok világszerte

Független Hírügynökség

A 62 milliós Franciaországban 750 ezerre emelkedett azoknak a száma, akik már beoltatták magukat az újinfluenza ellen - tájékoztatta a sajtót a miniszter.

Oltóközpontok: helyszínek, tudnivalók

WEBBeteg/ÁNTSZ

Helyszínek és praktikus információk az oltóközpontokról. November 20-án előbb országszerte 29 oltópont kezdte meg működését, majd számuk a hónap végén 200-ra nőtt.

H1N1 - Újabb oltóközpontok

MTI

A kórházakban és az ÁNTSZ-kirendeltségeken üzemelő oltópontok továbbra is hétköznap reggel 8 és este 20 óra között várják az oltásért jelentkezőket.

H1N1 - Újabb oltóközpontok nyílnak

MTI

Több mint ötezren keresték fel pénteken és hétfőn az oltóközpontokat, ahol térítés ellenében lehet a H1N1 vírus elleni oltást megkapni - közölte az Egészségügyi Minisztérium sajtóosztálya kedden az MTI-vel.

H1N1: Hol lesznek oltóközpontok?

MTI

Reggel nyolctól este nyolcig lehet felkeresni az oltóközpontokat; péntektől huszonkilenc kezdi meg próbaszerű működését az országban - mondta az egészségügyi miniszter csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.