Nyugtató téma

Michael Jackson: kész a halottkémi jelentés

MTI

Elkészült Michael Jackson halottkémi jelentése, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem hozzák nyilvánosságra - jelentette be hétfőn a Los Angeles megyei halottkémi hivatal.

Alvászavar: betegség jele is lehet

MTI

Nemzetközi becslések szerint a fejlett országokban a lakosság mintegy 30 százalékát érinthetik a különböző alvásbetegségek és hasonló az arány Magyarországon is - hangzott el az alvás világnapja (World Sleep Day) alkalmával rendezett budapesti sajtótájékoztatón, ahol alváskutatók, orvosok és közlekedési szakemberek szóltak a témáról más és más megközelítésből.

Gyógyszerkölcsönhatás

Orvos valaszol - Dr. Szappanos Zsuzsanna

Kardiológusom 2x25mg Betaloc-ot írt fel szapora szívverésre, idegsebész gerincsérvet állapított meg, ami miatt rosszul alszom, ezért este 1tbl 10 mg Medazepamot rendelt. Kérdésem, szedhető-e ez a nyugtató v. altató (? ) a Betaloc mellett, mivel ez a

Nyugtató szedése

Orvos valaszol - Dr. Pálvölgyi Rita

Tisztelt Doktornő! elég válságos időszakon megyek keresztül, házasságommal is gondok vannak, illetve a munkahelyemen is sok stressz ért/ér ezért elmentem a körzeti orvosomhoz aki 0, 25mg Frontin-t (1/2 - 1/2 - 1) adagot írt fel valamint altatót.

Milyen gyógyszerrel szedhető a Valdoxan?

Orvos valaszol - Dr. Boha Katalin

Tisztelt Doktornő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy Valdoxan mellett milyen nyugtatót lehet szedni. Én eddig Frontint és Rivotrilt szedtem, de szeretném megtudni, hogy milyen szorongásoldó szedése javasolt leginkább a Valdoxannal együtt, esetleg milyen

létezik-e ennyire?

Orvos valaszol - Dr. Veress Dóra

Létezik, hogy a párom (nő) a nyugtatótól szinte alig kívánja a szexet.Fél évet voltam külföldön, éegy hétre tudtam közbe hazamenni, és egyszer voltunk együtt, de akkor is éreztem hogy "muszájból"van velem.Állítása szerint a nyugtató hatása biztos.Sze

érdeklődés

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Jó napot Kiávnok érdeklődni szeretnék.néha pánik rohamok törnek rám és az orvosom azt javasolta hogy ha ritkán jelentkezik akor vegyek be nyugodtan egy fél xanaxot.én arra gondoltam hogy xanax helyett vettem hova filmtablettát mivel az nönényi alapan

Gyógyszerfüggőség, pszichiátria

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor/nő, úr! Több éve jelentkezett szívritmuszavar és tachikardia miatt, aminek organikus okát nem találták, szedek Rytmonormot, Betalocot, Xanax SRt, Rivotrilt. Utóbbi 2-őt ideg-, elme orvos, pszichológus írta fel pánikrohamok, stressz