Nyitvatartás téma

Gyógyszertárak ünnepi nyitvatartása

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A karácsonyi ünnepek alatt a gyógyszertárak a folyamatos gyógyszerellátás biztosítása érdekében ügyeleti szolgálatot is ellátnak.

Így lesznek nyitva a gyógyszertárak az ünnepek alatt

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A karácsonyi ünnepek alatt az egészségügyi szolgáltatók, így a gyógyszertárak is ügyeleti rendnek megfelelően látnak el szolgálatot. December 24-én a vasárnap is nyitva tartó gyógyszertárak nem a szokásos vasárnapi munkarendjük szerint tartanak nyitva.

Semmelweis-nap - Ügyeleti rend az egészségügyi ellátásban

WEBBeteg összeállítás

A Semmelweis-nap miatt a legtöbb egészségügyi szolgáltató zárva lesz a mai napon.

Hiteles gyógyszertárkereső a gyógyszerügyi hatóság honlapján

OGYÉI

Könnyen kereshető, felhasználóbarát, hiteles gyógyszertárkeresőt fejlesztett az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), mely február 8-tól érhető el a gyógyszerügyi hatóság honlapján.

Patikák év végi nyitva tartása

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

A karácsonyi ünnepek idején négy egybefüggő munkaszüneti nap követi egymást, ezért az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet munkatársai felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy időben gondoskodjanak a gyógyszerek beszerzéséről.

Érdemes gyógyszerekkel is készülni az ünnepekre

Hálózati Gyógyszertárak Szövetsége

Ahogy a legtöbb gyógyszertár, úgy a Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) tagvállalataihoz tartozó patikák is zárva lesznek december 25-én, december 26-án, valamint január 1-jén.