Nyereményjáték téma

Revalid nyereményjáték - Kik voltak a szerencsések?

WEBBeteg

Revalid termékekből álló ajándékcsomagot nyerhetett a WEBBeteg valamennyi regisztrált látogatója, amennyiben helyesen válaszolt a kérdésekre, és rámosolygott a szerencse. (x)

Hírlevél nyereményjátékunk véget ért

WEBBeteg

Köszönjük, hogy ilyen sokan feliratkoztak hírlevelünkre és részt vettek nyereményjátékunkban! Lássuk, ki a szerencsés nyertes!

WEBBeteg.hu már a Facebook oldalán is

WEBBeteg

Köszönjük a WEBBeteg.hu oldal Facebook rajongóinak, hogy csatlakoztak követőink közé! Nyereményjátékunk résztvevői egy bőrműves tárgyakból álló ajándékcsomagot nyerhettek, amelyet a BELT Bőrműves Stúdió ajánlott fel.

WEBBeteg nyereményjátékok - Kikapcsolódás a Főnix Kastélyszanatóriumban

WEBBeteg

Szerencsés játékosunk másodmagával egy hetes ellátást nyert a nógrádgárdonyi Főnix Kastélyszanatóriumba.

Szanatórium nem csak szívbetegeknek

WEBBeteg

A karácsony a szeretet és egyben a törődés ünnepe is, és mi lehetne szebb ajándék, mint gondoskodni szeretteink egészségéről? Most minden WEBBetegre regisztrált felhasználó és hozzátartozója 2010. 01. 04. - 2010. 02. 28. napjáig kedvezményesen üdülhet a Főnix Kastélyszanatóriumban.

Kedvezményes üdülés a Főnix Kastélyszanatóriumban

WEBBeteg

Most minden WEBBetegre regisztrált felhasználó és hozzátartozója 2010. 01. 04. - 2010. 02. 28. napjáig kedvezményesen üdülhet a Főnix Kastélyszanatóriumban.

Ki nyert ma? Wellness és pihenés két napban

WEBBeteg

Egy kétszemélyes wellness hétvégét nyerhetett a négycsillagos szilvásváradi Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak felajánlásából az, aki az elmúlt hetekben a WEBBeteg oldalán kitöltötte stresszről szóló tesztünket.