Nyereményjáték téma

Tartsuk be a súlyhatárt és pakoljunk fel nyereményekből!

WEBBeteg

Ahogy azt a SPAR-tól már megszokhattuk, időről időre újabb hűségakciókkal kedveskedik vásárlóinak. Most épp a dán prémiummárka, az Ellehammer egyedi bőröndjei, táskái kerültek sorra, hogy minőségükkel, sokoldalúságukkal kényeztessék használóikat. (x)

Tavaszi nyereményeső a WEBBetegen!

WEBBeteg

Válaszoljon három kérdésre és nyerjen Diagnoscan-es szűrőcsomagot vagy étrend-kiegészítő ajándékcsomagot!

Nyereményjáték a WEBBetegen

WEBBeteg

Újabb nyereményjáték indul az oldalon regisztrálók számára.

Nyereményjáték a Szívünk Napja alkalmából

WEBBeteg

A Szívünk Napja alkalmából a WEBBeteg nyereményjátékot hirdet azok között, akik 2013. szeptember 28-29. között regisztrálnak a WEBBeteg.hu oldalán.

Lezárult az első EgészségBajnok Kvíz

WEBBeteg

Véget ért az EgészségBajnok Kvíz nyereményjáték.

Központok listája

WEBBeteg

A központok elérhetőségeit az alábbi táblázatban foglaltuk össze.

A cukorbetegség kezelése

WEBBeteg - Támogatott tartalom

A cukorbetegség kezelésének – bármilyen típusú is legyen a diabetes - egyik alappillére a helyes étrend. Emellett 1. típusú cukorbetegségben az inzulin, 2. típusú diabetesben először a szájon át bevehető gyógyszerek (antidiabetikumok), majd itt is az inzulinkezelés adják a második pillért. Nagyon fontos megemlíteni a megfelelő testmozgást, mivel ez a szervezet inzulinigényét csökkenti, ezzel hozzájárul a jobb anyagcsere-helyzethez. (X)

Lezárult a Neogranormon nyereményjátéka

WEBBeteg

Lezárult a Neogranormon nyereményjátéka. A WEBBetegen kitölthető kérdéssorra helyesen válaszolók közt értékes nyereményeket sorsoltunk ki.(x)

Lezárult nyereményjátékunk

WEBBeteg

Lezárult a Bilobil nyereményjátéka. A WEBBeteg.hu több száz látogatója közül kisorsolt nyertesek értékes ajándékban részesülnek.(x)

Lezárult nyereményjátékunk

WEBBeteg

Lezárult a WEBBeteg.hu által meghirdetett Regisztráljon és nyerjen! nevű nyereményjáték. A több száz jelentkező közül kisorsolt nyertes értékes ajándékban részesül.(x)