• Nyaralás téma

    Több mint TestŐr
    Egy nyaralás alakalmával érdemes körülnézni a szálláshelyek között. Manapság teljesen mások az elvárásaink egy szálláshellyel kapcsolatban, mint 10-15 évvel ezelőtt. Sorba vesszük a mai nyaraló igényeit.
    Több mint TestŐr
    Ha a nyári vakációra gondolunk, akkor olyan helyet szeretnénk választani, ahol a szülők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    A nyaralásra való készülődés során a stressz és az izgatottság miatt sokan csak hanyagul a kézitáskába vagy a kesztyűtartóba dobják a gyógyszereket. De ez nem helyes!
    Több mint TestŐr
    Ne stresszelj, nyaralj! A mai élet stresszfaktora sokunk számára nagyobb, mint hogy egy nyaralás alkalmával meg tudjon szűnni az egész éven át tartó stresszünk. Mégis vannak megoldások a stressz enyhítésére, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Lazulj el!
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító
    A megelőző 12 hónap során migrénben szenvedő emberek 86 százaléka tapasztalt migrénes rohamot a nyaralása alatt. Öt megkérdezettből egy ember (21%) mondta, hogy általában vagy gyakran szenved migréntől a vakáció folyamán.
    Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság
    Az allergiás és az asztmás betegek számára nem kis odafigyelést igényel a nyaralás megszervezése. Néhány hasznos tipp, hogy zökkenőmentesen élvezhessék a pihenés idejét az allergiások is.
    WEBBeteg - Cs. K., fordító
    Itt a nyár, az osztálykirándulások, nyaralások, túrázások ideje. Cikkünkben összeszedtük, mi az a 8 dolog, ami nem hiányozhat egy alap elsősegély készletből, ám mégis elfér egy kis neszesszerben, hogy bármikor, bárhova magával vihesse.
    Oxygen Medical
    Nyaralni, kikapcsolódni nem lehet úgy, hogy akut vagy krónikus fájdalommal küzdünk. Dr. Pál Mónika, reumatológus olyan fájdalomcsillapító eljárásokról beszélt, amelyek akár már rövid távon is jó eredményt hozatnak.
    Több mint TestŐr
    Egy szülő számára a nyár akkor válik igazi kihívássá, amikor gyereke lesz és rájön, hogy az iskolai és az óvodai szünetek mind nyárra vannak időzítve.
    Több mint TestŐr
    Nyáron mindig tipikus kérdés, hogy mit vigyünk magunkkal a nyaralásra, mivel védjük bőrünket a naptól és a sós víztől.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!