Nemiszerv téma

Viszkető nemi szerv - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász

Nemiszerv-viszketéstől szenvedek immár több éve. A nőgyógyász megállapította a gombás fertőzést. Mit tanácsol? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Gátizom erősítés - Milyen problémákra ajánlott és hogyan zajlik?

WEBBeteg - B. Gergely Krisztina, újságíró

17-től 70 évesig minden korosztályból jönnek nők a foglalkozásokra. Van, akinek a megelőzés a célja, mások a már elindult folyamatot szeretnék visszafordítani.

Veszélyben a férfiak

WEBBeteg/bild.de

A brit környezetvédelmi szervezet, a Chem Trust legújabb beszámolója szerint az anyaméhben történő fejlődés alatt a férfi nemi szervek sokkal érzékenyebben reagálnak a különböző vegyi anyagokra (pl. növényvédő szerekre), mint a nőiek.

Megdagadt...

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Egy érdekes, kissé kínos problémám van, amit nem tudok mire vélni. Nemi szervem külső része néha megdagad. Ez magától elmúlik pár óra, esetleg egy nap alatt, de elég kellemetlen. Mi lehet a probléma?

Mi lehet a bajom?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Jo napot! Melinda vagyok és egy  kérdésem lenne! 3 napja észrevettem a nemi szervem melett a nagyajaknál egy kb 0.7 cm-es duzzanatot, ami fáj, és ég és gyulladtnak tűnik! tapintásra kemény, nagyon érzékeny, bármire ami hozzáér! A 3 nap alatt mini

Vagina duplex?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktornő! (dr. Jóna Angelika) Kérem engedje meg, hogy az előző levelemet ("Rendellenesség? ") némileg kiegészítsem. Tehát 18 éves vagyok (a fiatal alatt ezt értettem) , 2 éve élek rendszeres nemi életet, ezáltal biztosan nem a szűzhárt