• Mikola István téma

    WEBBeteg - Szigeti Ildikó, újságíró
    A világ egyik legjobb vakcinája porosodik a polcokon, mert a mesterséges zavarkeltés miatt az emberek bizalmatlanok az oltóanyaggal szemben – állítja Mikola István. Az Országgyűlés szakbizottságának fideszes alelnöke a WEBBegetnek nyilatkozva az antivirális szerek fontosságára is felhívta a figyelmet.
    MTI
    Nem lehet 30 milliárd forintot kivonni az egészségügyből a Fidesz szerint - jelentette ki Mikola István keddi sajtótájékoztatóján. A kormány tervei szerint a 30 milliárd forint felét a gyógyító-megelőző kasszából, másik felét a gyógyszertámogatástól vonnák el.
    MTI
    Kétszer is leszavazták Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára interpellációra adott válaszát hétfőn a parlamentben. Mikola István (Fidesz) a teljesítményvolumen-korlát eltörléséről, Horváth Zsolt (Fidesz) a gyógyszerkasszát érintő pénzelvonásról interpellált.
    Független Hírügynökség
    Név szerinti szavazást kér a Fidesz a pénztártörvény hétfői visszavonásánál - jelentette be Mikola István, aFidesz egészségügyi szakpolitikusa szombaton.
    Független Hírügynökség
    A Fidesz az egészségbiztosítási törvény visszavonása kapcsán az elszámolást tartja a legfontosabbnak. Az ellenzéki párt ki akarja kényszeríteni, hogy a kormányzat mind anyagilag, mind morálisan vonja meg az elmúlt időszak egészségpolitikájának mérlegét.
    FH
    Harmadjára is benyújtja a Fidesz és a KDNP az Országgyűlésnek az egybiztosítós egészségbiztosítási rendszer visszaállítására vonatkozó törvényjavaslatot, és ezt teszi egészen addig, amíg nem tárgyalnak a képviselők a javaslatról - mondta Mikola István.
    FH
    Az összefogás igennel kezdődik - mondta Orbán Viktor kedd délután Veszprémben. A Fidesz elnöke a városban három korábbi egészségügyi miniszterrel találkozott.