• Markusovszky Kórház téma

    MTI
    Szerkezetkész a szombathelyi Markusovszky Kórház 6,3 milliárd forintos beruházással épülő új belgyógyászati tömbje.
    Független Hírügynökség
    Beperli a szombathelyi Markusovszky kórházat egy asszony, aki csaknem belehalt egy nyelőcsőtágító műtétbe. A nőnek egy daganatos betegség miatt szűkült össze a nyelőcsöve, egy tágítót helyeztek bele ezért. A beavatkozás után azonban az asszony nyelőcsöve levált a gyomorszájról.
    Független Hírügynökség
    Szülőfájások közepette, gyalog küldtek át a szakrendelésről a szülészetre Szombathelyen egy nőt, akinél ráadásul koraszülés veszélyét állapították meg. Az újszülött már nem élt, amikor császármetszéssel világra segítették.
    Független Hírügynökség
    A kórházak menedzsmentjeire van bízva, hogy miként oldják meg a betegek vagyontárgyainak őrzését - mondta el a Független Hírügynökségnek Bálint Orsolya, az Egészségügyi Minisztérium sajtóreferense. A tárca szerint nem kell minden ágy mellé széf.
    Független Hírügynökség
    Megkezdődött és várhatóan két évig tart a szombathelyi rendelőintézet szakrendelőinek átköltöztetése a Markusovszky Kórházba. A kórház orvos-igazgatója szerint a betegeknek és az orvosoknak is előnyösebb lesz, ha a kórházi ellátás és a szakrendelések egy helyen lesznek.
    Független Hírügynökség
    Volt érsebész, és el is látta azt a beteget, akit még július 8-án szállítottak át Szombathelyről a győri kórházba - cáfolta a Magyar Nemzetben megjelent híreket a szombathelyi Markusovszky Kórház orvos-igazgatója.