Markhot Ferenc Kórház téma

Haladék a Hospinvestnek

Független Hírügynökség - 2009-04-25 09:46
Május közepéig, illetve július végéig adott haladékot a Hospinvest Zrt.-nek a Heves megyei közgyűlés, hogy "szüntesse meg a szerződésszegést", a vállalt garanciák nem teljesítése esetén szerződésbontásra kerülhet sor.

Hospinvest : Nem mond le vezetőség

Független Hírügynökség - 2009-01-26 22:07
Cáfolja a lemondásáról szóló lapinformációkat a Hospinvest Zrt. elnöke. Kollányi Gábor a Független Hírügynökségnek hétfő este elmondta: rajta kívül az alelnök, Deák Gábor is marad a posztján, tehát az ő távozásáról szóló hír sem igaz.

Feljelentést tett a fenyegetés miatt

Független Hírügynökség - 2008-11-15 13:30
A HospInvest vezetői feljelentést tettek a rendőrségen az egri kórház, valamint a cég vezetőinek magántulajdonhoz és a magánélet nyugalmához fűződő jogai védelmében - tájékoztatott közleményben a társaság alelnöke.

Megtámadják a Hospinvest engedélyét

Független Hírügynökség - 2008-09-30 13:39
Fellebbezni fognak Hospinvest ÁNTSZ-engedélye ellen az egri Markhot Ferenc Kórház dolgozói, vagy a város önkormányzata - jelentette be kedden Budapesten a kórház főorvosa és a Fidesz Heves megyei frakcióigazgatója.

Nem volt megfelelő a HospInvest pályázata

Független Hírügynökség - 2008-09-15 15:26
Jogerősen hatályon kívül helyezte a Heves Megyei Bíróság a megyei önkormányzat határozatát, amely az egri kórház vagyonkezelésére kiírt pályázat győztesévé a HospInvest Zrt.-t nyilvánította.

Újabb orvosok éhségsztrájkolnak Egerben

Független Hírügynökség - 2008-09-14 16:23
Egy hét után az egri Markhot Ferenc Kórház éhségsztrájkoló orvosai közül vasárnap már csak egy koplalt. Az éhségsztrájkot egészségügyi okokból feladó többi kórházvédő helyére hétfőn újak állnak be.

Ülősztrájkkal is tiltakoznak a Hospinvest ellen

Független Hírügynökség - 2008-09-10 11:49
Szerdán reggeltől ülősztrájkkal is tiltakoznak Egerben az ellen, hogy a Markhot Ferenc Kórház működtetését átvegye a Hospinvest Zrt. A sztrájkolók a hivatali időhöz igazodnak, a tervek szerint minden nap reggel 8-tól délután 3-ig felváltva két-két ember táblával demonstrál a megyei önkormányzat épülete előtt.

Kitartanak az egri éhségsztrájkoló orvosok

Független Hírügynökség - 2008-09-09 08:16
Továbbra is fenntartják hétfő reggel megkezdett éhségsztrájkjukat az egri kórházvédők. A Markhot Ferenc Megyei Kórház 3 orvosa és egy nővére éhezik reggeltől. Így szeretnének tiltakozni az ellen, hogy a kórház működtetését átvegye a Hospinvest Zrt.

Felmentését kérte az egri kórház főigazgatója

Független Hírügynökség - 2008-04-10 13:53
Munkaviszonyának megszüntetését kérte az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház főigazgatója a megyei közgyűlés elnökétől - erősítette meg a Független Hírügynökségnek az intézmény titkársága.