Markhot Ferenc téma

Érvénytelenítette a bíróság az egri kórház szerződését

MTI

Érvénytelenítette a Heves Megyei Önkormányzat és a HospInvest Zrt. közötti, az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház működtetésére kötött szerződést kedden a Nógrád Megyei Bíróság; az ítélet nem jogerős.

Egri kórház: szünetel az ellátás a kardiológiai osztályon

Független Hírügynökség

Az Egri Markhot Ferenc Kórház 32 osztályából 27 osztályon talált mindent rendben az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) napokban lezárult vizsgálata - áll az intézményt működtető Hospinvest keddi közleményében.

A Hospinvest feljelentést tesz rongálás miatt

Független Hírügynökség

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Hospinvest, mivel szombat óta több olyan rongálást is feltártak az egri Markhot Ferenc kórházban, melyeket - a cég csütörtöki közleménye szerint - az intézmény néhány korábbi dolgozója hajthatott végre.

Mozaiksztrájk az egri kórházban

Független Hírügynökség

Csütörtöktől úgynevezett mozaiksztrájkot tartanak az egri Markhot Ferenc kórházban. Ez azt jelenti, hogy minden osztályról egy-egy ember sztrájkol - közölte Hegyaljai Judit, az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének vezetője.

Kitartanak az egri éhségsztrájkoló orvosok

Független Hírügynökség

Továbbra is fenntartják hétfő reggel megkezdett éhségsztrájkjukat az egri kórházvédők. A Markhot Ferenc Megyei Kórház 3 orvosa és egy nővére éhezik reggeltől. Így szeretnének tiltakozni az ellen, hogy a kórház működtetését átvegye a Hospinvest Zrt.