Magas pulzus téma

Dr. Bene Orsolyának!

Orvos valaszol - Dr. Plósz János

Tisztelt Doktornő!   Én vagyok a 17 éves lány a magas pulzusszámmal és köhögéssel. Már 4. napja nincs a pulzusom 90 alatt, a köhögéssel együtt jött.Vettem be Frontint, de még csak így is 85-re ment le.Nem vagyok lázas.Tavaly decemberben volt

Magas pulzusszám nyugalmi helyzetben és erős köhögés. Mitől lehet?

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt dr. Nő/Úr! 17 éves lány vagyok, s nyugalmi helyzetben is 90-110 között van a pulzusom.Vérnyomásom normális szokott lenni 120/78, ilyenek. Másfél hónappal ezelőtt volt EKG-m, laborom is (Pajzsmirigy működéssel való probléma kizárva) , m

Mit lehet még a magaspulzusszám ellen tenni?

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Kedves Dr.Nő!   Köszönöm a válaszát! Voltam vérvételen is tegnap előtt, szerencsére jó lett a pajzsmirigy is, meg amit még nézetett. Azt nem tudja a doktorom, h akkor most mitől vana gyors pulzus, mert előbb jelentkezett az, mint a MPS. Má

Pulzus

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor nő/úr!   Már 1 éve szedem a magas/gyors pulzusomra BISOCARD-ot. Egyetlen EKG vizsgálaton voltam azóta semmi. Érdeklődnék, hogy ezt a gyógyszert életem végéig kell szednem? A háziorvosom soha nem csinál vizsgálatot, beutalót se ad

TSH, pajzsmirigy probléma?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Kedves Dr.Fáklya Mónika és Dr. Bene Orsolya! Köszönöm, hogy ketten is válaszoltak levelemre! Küldeném ami lemaradt: Vérkép (2008nov.):HGB 127 g/l ref.t: 120-160,   HCT 0, 364 L/L ref.t: 0, 36-0, 48, EO% 5, 6% ref.t: 1-5, Vvt.süllyedés 4 mm/ór

Ritmuszavar tornázás közben

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor No, Mindenek elott koszonom valaszat. Meg egy kerdes merul fel bennem: en mindem este tornazni szoktam 20-25 percet, de mivel 3 nap folyamatosan tornazas kozben kezdett nagyot dobbani a szivem (lemertem a vernyomas 110-60 a pulzu

Erős szivverés

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Jo napot kivanok, Mivel mar nagyon sokszor beszeltek errol a problemarol, roviden el szeretnem mondani mi is aggaszt: sziv vizsgalatnal minden rendeben, pajzsmirigy vizsgalatnal szinten, viszont gyakori gyors pulzuson van (100 korul) es naponta to

Szívdobogás2

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Dr. Bene Orsolya! Köszönöm a válaszát az előző kérdésemre. Hogy esetleg egy kicsit pontosabb képet adják, válaszolnék a nyitva maradt kérdésekre. Szóval 31 vagyok, nincs káros szenvedélyem, a vérnyomásom ahányszor eddig mérték mindig jóna

Magas pulzus

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

en egy 27 eves lany vagyok egy eve alapitotak meg hogy az egyik szivbillentyum elvan vekonyodva es ezert magas a pulzusom szedek ra huma pronolt ami nagyon jo bevalt mert az elott azt hittek hogy panik rohamom van de nem szeretnem tudni hogy ehez a g

Szédülés, magas pulzus okai

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Szakértő! Lyukas szívsövénnel születtem (VSD, jelzett TI.Jellegegel nyíló Ao Bill.) .Sok mindent nem tudok, mit lehet és mit nem. A panaszaim, nagyon alacsony vérnyomás 70/45, és nagyon magas pulzus 100-110. Szédülés, szívdobogás érzés.