• Lélegeztetőgép téma

    Debreceni Egyetem
    Inkubátor, lélegeztetőgép, betegmonitor és fűthető betegellátó hely is van az új, 27 millió forint értékű, koraszülötteket ellátó mentőautóban.
    Független Hírügynökség
    A 9 kórházba került kismama közül 6 már meggyógyult, 3 kórházban van, de állapotuk jó. A tiszti főorvos felhívta a figyelmet: az 5 elhunyt kismama egyike sem volt beoltva.
    MTI
    A fiatalembernek semmilyen alapbetegsége nem volt, újinfluenza védőoltásban nem részesült. Szervezetében a virológiai vizsgálat kimutatta a H1N1-vírus jelenlétét.
    Független Hírügynökség
    Folyamatosan javul az állapota annak a 29 éves férfinak, akit a debreceni Kenézy kórház intenzív osztályán ápolnak H1N1 vírusfertőzéssel, annak ellenére, hogy megkapta a védőoltást.
    Független Hírügynökség
    A szerdán kórházba bekerült, valószínűleg szintén újinfluenzával fertőzött 21 éves kismama állapota is életveszélyes. Kislánya, akit azonnal császárral világra segítettek viszont jól van, mint kezelőorvosa,
    Független Hírügynökség
    Magától kezdett lélegezni szerdán egy két hónapos kislány az egyik torontói kórházban, ahol olyan agyi rendellenességgel született, amely miatt nem tudott magától levegőt venni. A gyereket eddig lélegeztető gép tartotta életben.
    Független Hírügynökség
    Megkezdődött a németországi pere csütörtökön a két német orvosnak, akik segítettek meghalni egy súlyosan beteg brit férfinak még négy évvel korábban. A két orvos hagyta, hogy a halálos beteg, teljesen lebénult férfi testvére kikapcsolja a beteget életben tartó lélegeztető gépet a magdeburgi rehabilitációs intézetben.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!