Kutya téma

Már kutyákban is megtalálták az új vírust

MTI

Fokozott figyelemre szólított fel az állatoknál jelentkező A/H1N1 influenzavírus-fertőzések esetében a kínai agrártárca, miután macskák után kutyáknál két esetben is megtalálták az új vírust.

A "cukorszintőrző" kutya

MTI

Kutyákat képeznek ki Nagy-Britanniában arra, hogy figyelmeztessék diabéteszes gazdijukat, amikor utóbbiak vércukorszintje veszélyesen alacsony szintre esik.

Kutyus

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

üdvödlöm.van i 2 éves palota pincsi kutyám 3 hete fialt.a köjkökkel együtt a házba tartom öket.azt szeretném megtudni hogy jelent e ez velemijen veszéjt ránk.pl.lehetünk e férgesek töllük.

Terhesség és kiskutya?

Orvos valaszol - Dr. Kovács Anikó

Tisztelt Doktor Úr! Április 9-én történt meg a 2. inszeminációnk. Nagyon régen várjuk már, hogy babánk legyen, én 38 éves vagyok és nagyon aggódó. Kislányom kapott egy kiskutyát (1hónapja van nállunk, most 10 hetes és renszeresen viszük az állato

Terhesség - kutya

Orvos valaszol - Ujpál Zsófia

Tisztelt Cím! 6 hetes terhes vagyok. A mh-emen még nem szóltam, megvárom a 12. hetet. Viszont a mh-emre a főnököm befogadott egy kóbor kutyát, ami bent van az irodában. Azt szeretném megtudni, hogy a kutyától elkaphatok bármilyen fertőzést, betegs