• Koffein téma

    KamaszPanasz
    Itt a szilveszteri bulik ideje, sokan szeretnének sokáig, jókedvűen ünnepelni. Nem ritka ilyenkor, hogy az alkoholt energiaitallal keverik, így jogos a kérdés, vajon melyik kevésbé káros: vodka-Red Bull fogyasztása mérsékelten (2-3 ital), rum-kóla fogyasztása, vagy más alkohol és Mountain Dew keverése?
    KamaszPanasz
    A guarana Brazíliából és Venezuelából származik, hasonló hatása van mint a kávénak, és évszázadokon keresztül használták hogy segítsenek ébren tartani. Vajon a kávé vagy a guarana használata jobb-e?
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    A mobiltelefonnal töltött túl sok idő - a túlzott sms-ezés és csevegés - alvási zavarokat okozhat - állítja egy tanulmány. A túlzott mobilhasználat mindemellett növeli a stresszre való hajlamot.
    MTI
    Napi öt kávé enyhítheti az Alzheimer-kórral járó memóriaproblémákat - idézte amerikai kutatók eredményeit hétfőn a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk), ám szakértők óvják az érintetteket, hogy koffeintablettát kezdjenek szedni.
    Független Hírügynökség
    Saját bevallása szerint közel három liter energiaitalt fogyasztott előző éjjel az az ukrán férfi, akit még hétfőn szállítottak kórházba súlyos mérgezéssel Lembergben (Lvivben) - adta hírül szerdán az UNIAN hírügynökség.
    MTI
    Korábbi tanulmányokkal ellentétben egy új áttekintő vizsgálat nem igazolta a kávé potenciális védőhatását vastagbél- és végbélrák ellen - közölték bostoni kutatók az International Journal of Cancer című szaklap áprilisi számában.
    Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós
    tisztelettem! szeretnem megkerdezni hogy mi az igasag az inka-kofein mentes kaverol. valoban fofein mentes es valoban 3 eves kortol is fogyaszhatjak? semifele karos hatasai nincsenek sot magas vitamintartalma van? es a magasvernyomasosok is nyugotan...
    Orvos valaszol - Dr. Diószegi Judit
    Koffein függő lennék? Több mint egy hónapja minden nap kávézom, esetleg energia italt is iszom. Az alvásom felületessé vált. Pár hete észrevettem hogy gyakran kelek fel rossz közérzettel, leverten mintha beteg lennék, de a reggeli...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!