• Fogszuvasodás téma

    WEBBeteg
    A bölcsességfog 18 és 25 éves kor között tör elő, sokszor kellemetlenségeket, fájdalmat okozva. Mivel ez a leghátsó fog, nehéz elérni a fogkefével, nehéz alaposan tisztítani, ez az oka annak, hogy sokaknál tapasztalható a szuvasodása.
    Medipress
    Egy amerikai gyermekfogász szerint, a fogszuvasodás elkerülése érdekében jobb, ha a gyerekek egyszerre fogyasztanak nagyobb mennyiségű édességet, mint ha bizonyos időközönként torkoskodnak.
    MTI
    A sportitalokban lévő citromsav károsíthatja a fogakat - ismertették kutatásuk eredményét amerikai kutatók, egy Miamiban megrendezett fogászati konferencián. Az ellenvéleményen lévők szerint a tanulmány nem a való életet másolja.
    Független Hírügynökség
    Egyetlen magyart sem mérgezett meg a fogtömése, és nem is kell ettől tartania - állítják az orvosi kamaránál. Azok után, hogy az Egyesült Államok gyógyszerhivatala hétfőn károsnak minősítette és várhatóan be is tiltja a higany tartalmú amalgám tömést.
    FH
    A fogászati kezelés miatt külföldre utazó britek továbbra is Magyarországot kedvelik legjobban - derül ki egy a Világgazdaságban megjelent brit internetes felmérésből.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!