• Fogamzás téma

    versysclinics.com
    Magyarországon több mint 150.000 pár küzd fogamzási problémával, sokan közülük meddőségi központ segítségét kérik, hogy végre gyermekük születhessen.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Ahhoz, hogy sikeresen megtörténjen a fogamzás, 3 szerv szükséges. Elsőként fontos a normál petefészek aktivitás, mert így képződik érett petesejt, a méhkürtök intakt aktivitása szintén elengedhetetlen, és ezek mellett a spermiumok képződése és hüvelybe jutás is zavartalan kell, hogy legyen.
    ferfigyogyaszat.hu
    "Próbálkozzanak!" Már a próba szó is magában hordozza a kudarc lehetőségét, ami sajnos gyakoribb, mint gondolnánk. Hazánkban a párok több mint 18%-a küzd a meddőséggel, és ez egyformán, 50-50%-ban érinti a nőket és a férfiakat is.
    Orvos valaszol - Dr. Herman Tünde
    Kedves doktornő Egy olyan problémám lenne, hogy férjemmel babát szeretnénk de a legnagyobb problémám hogy szeptember 3 menstruáltam utoljára és az óta nem már múlt hónapban beszedtem a norculot gyógyszert és attól se lett semmi...
    Orvos valaszol - Dr. Csanádi Gábor
    T. Doktor! Érdeklődni szeretnék, hogy ha rendszeresen xanax-ot szedek, az milyen hatással lehet a fogamzásra? Ha babát szeretnénk a párommal akkor nekem is kell idő, hogy kiürüljön a szervezetemből vagy ez férfiaknál ez nem úgy...