Fogamzás téma

Pszichológus segít, hogy gyermekem születhessen?

versysclinics.com

Magyarországon több mint 150.000 pár küzd fogamzási problémával, sokan közülük meddőségi központ segítségét kérik, hogy végre gyermekük születhessen.

A fogamzás és a fogamzásgátlás legfontosabb számadatai

WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos

Ahhoz, hogy sikeresen megtörténjen a fogamzás, 3 szerv szükséges. Elsőként fontos a normál petefészek aktivitás, mert így képződik érett petesejt, a méhkürtök intakt aktivitása szintén elengedhetetlen, és ezek mellett a spermiumok képződése és hüvelybe jutás is zavartalan kell, hogy legyen.

Férfiak meddősége - Vizsgálat és okok

ferfigyogyaszat.hu

"Próbálkozzanak!" Már a próba szó is magában hordozza a kudarc lehetőségét, ami sajnos gyakoribb, mint gondolnánk. Hazánkban a párok több mint 18%-a küzd a meddőséggel, és ez egyformán, 50-50%-ban érinti a nőket és a férfiakat is.

Baba

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Jó napot kívánok! február óta próbálkozunk a babával, de még sajnos nem jött össze: (kb. 1hete szedem a Dm-ben megvásárolt Das gesunde plus folsav-B6-B12.azt szeretném kérdezni hogy ez elősegítheti a fogantatást? a ciklusom nagyon rendszertelen, l

Antidepresszáns hatása a fogamzásra

Orvos valaszol - Dr. Csanádi Gábor

T. Doktor! Érdeklődni szeretnék, hogy ha rendszeresen xanax-ot szedek, az milyen hatással lehet a fogamzásra? Ha babát szeretnénk a párommal akkor nekem is kell idő, hogy kiürüljön a szervezetemből vagy ez férfiaknál ez nem úgy jelentkezik mint

Clostilbegyt

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Üdvözlöm! Kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig lehet szedni a Clostilbegytet, illetve kell-e szünetet tartani? Ha igen mennyit? 1.4, 7.1, 11.3-as progeszteron szinttel van esély a teherbe esésre a gyógyszer nélkül 37 évesen? Köszönöm!

Fogamzás - bőrbetegség

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Férjemmel 2 éve szeretnénk babát. Mindketten átestünk a kivizsgálásokon. A férjemnél sajnos nagyon rossz lett a spermaeredmény. Régóta nagyon pattanásos, aknés az arca, illetve a háta, valamint a fejbőre is pikkely sömörös.