Fiatalság téma

Hogyan őrizhetjük meg szervezetünk fiatalságát?

Több mint TestŐr

Ahhoz, hogy sokáig fiatalok maradhassunk testileg és szellemileg is, az egyetlen igazi titok a sport és a megfelelő étkezés, de ha már kialakul az öregedési vagy agyi leépülési folyamat, akkor segítségül kell hívnunk a természetet is!

Örök fiatalság? Az örök kérdés

Több mint TestŐr

A nők nagy része 35 év után elgondolkodik azon, hogyan tudna fiatalabbnak tűnni. Lehetséges mindezt műtéti beavatkozások sora nélkül, természetes anyagokkal elérni?

Ábrahám Edit a fiatalság titkát keresi

Több mint TestŐr

Az öregedés folyamatát minden nő szeretné megállítani vagy lassítani. Kiderült, az öregedés lassítható! Így van ezzel Ábrahám Edit is, aki a T-Kód kísérlet keretében próbálta megtalálni a fiatalság titkát

Sztárok titkai az öregedés ellen!

Több mint TestŐr

A T-kód kutatási programban egy mongóliai gyógynövény kivonatát szedte heteken keresztül Ábrahám Edit, Sarka Kata és Csonka András, akik saját magukon mérhették le a baktövis funkciójavító hatásait!

Ez lenne a fiatalság titka?

Több mint TestŐr

Csonka András az ország kortalan színésze, aki sok-sok évet letagadhatna a korából. A szinte mindig lendületesnek és energikusnak tűnő sztár „örök” fiatalságának titkát mindenki tudni szeretné.

A közösségi oldalak veszélyei

Medipress

A közösségi weboldalak, mint például a Facebook és a Twitter szinte már kikerülhetetlen tényezői a modern életnek, különösen, ami a gyermekeket illeti. Egy új jelentés beszámol ezek valódi előnyeiről és veszélyeiről is.

Orvosi rejtély: 16 évesen is csecsemő

MTI

Brooke tizenhat évesen hat kilót nyom, hetven centiméter magas, és tejfogai vannak. A kutatók csak ámulnak - és nem találnak magyarázatot a jelenségre.