• Fiatal témájú cikkek

    WEBBeteg - Dr. Hazay Máté
    Tinédzserkorban, a nemi élet kezdetén különösen fontos téma a biztonságos szex és fogamzásgátlás. Sajnos gyakran épp ebben az életkorban nincs kivel megbeszélni a legfontosabbakat: a tini nem mer kérdezni, a szülő vagy az iskola pedig nem mindig nyitott az őszinte, megértő kommunikációra.
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító
    A szénsavas, édes üdítőitalok különösen népszerűek a tinédzserek körében. A legújabb kutatások szerint azonban ezek az italok nem csak hízlalnak, hanem agresszívvá is tesznek.
    Orvostkeresek Egészségmagazin
    Egyre több tinédzser fekszik plasztikai sebész kése alá, a beavatkozásokat azonban csak alapos indokkal szabad elvégezni.
    WEBBeteg - Krasznai Éva, újságíró
    A társadalmi változások hatására napjaink fiatalfelnőtt generációja is változáson megy keresztül. Szocializációjukban csökken a család, az iskola szerepe, viszont megnő a média és a fogyasztói ipar befolyása, felértékelődik a kortárscsoport, előtérbe kerül a fogyasztói kultúra mintája.
    WEBBeteg/stern.de
    Azok a fiatalok, akik gyakran fogyasztanak üdítőitalt, kevés ásványi anyagot juttatnak csontjaikba, melyek kevésbé lesznek stabilak, ezáltal megnő az időskori csontritkulás kialakulásának esélye.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!