Diagnoscan téma

Fájdalommentes vizsgálattal a pajzsmirigy-problémák ellen

Diagnoscan Magyarország

A pajzsmirigy betegségek a sokrétű tünetek miatt sokszor nem, vagy későn kerülnek felismerésre. Egyszerű, fájdalommentes vizsgálatokkal könnyen felmérhető a szerv állapota. (x)

Tavaszi nyereményeső a WEBBetegen!

WEBBeteg

Válaszoljon három kérdésre és nyerjen Diagnoscan-es szűrőcsomagot vagy étrend-kiegészítő ajándékcsomagot!

Miben nyújt mást a képalkotó szűrővizsgálat más szűrővizsgálatokhoz képest?

Diagnoscan Magyarország

Egészségünk megőrzéséhez fontos a rendszeres, vitaminokban gazdag, egészséges táplálkozás, valamint a testmozgás. Fontos továbbá, hogy néha egy-egy pillanatfelvételt készítsünk testünk állapotáról, melyben nagy segítségünkre lehetnek a modern képalkotó diagnosztikai eszközök. (x)

Megnyílt az ország legmodernebb magán MR-központja Budapesten a Bank Centerben

Diagnoscan Magyarország

Az ország legmodernebb magán MR, mammográfia, röntgen és ultrahang diagnosztikai központját nyitotta meg a Diagnoscan Magyarország Budapesten a Bank Centerben.(x)

Vadonatúj CT-egységgel bővül a Kórház

diagnoscan.hu

Az egy éve újfent önálló intézményként működő Szent Margit Kórház régi törekvése vált valóra azzal, hogy március 27-én újonnan kiépített CT-laboratórium kezdheti meg működését. A fejlesztés meghatározó fontosságú Óbuda és a környező települések lakóinak életében, hiszen ezzel közel 400 000 ember jut helyben az egyik legmodernebb képalkotó diagnosztikai vizsgálathoz.

Éjszakai vizsgálatokkal csökkentette az MR-várólistákat a Diagnoscan

Diagnoscan Magyarország

Jelenleg akár több hónapig is várniuk kell a betegeknek az MR-vizsgálatra. Ezt a súlyos problémát enyhíthette, hogy országszerte öt központjában végzett el soron kívüli MR vizsgálatokat 2013. november 9-én és 16-án éjjel a Diagnoscan Magyarország.