Debrecen téma

Háromdimenziós laparoszkópos technikával végeztek húgyhólyagműtétet Debrecenben

MTI

Az országban először a Debreceni Egyetem (DE) egészségügyi központjának urológiai klinikáján végeztek húgyhólyag-eltávolító és helyreállító műtétet teljes egészében laparoszkópos technikával - tájékoztatta a DE sajtóirodája szerdán az MTI-t.

Ételt kérnek a legtöbben

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Mindennek örülnek a válságos körülmények között élő emberek, ám a létfenntartás alapvető eszközeire van a legnagyobb szükségük; elsősorban tartós élelmiszerre.

Együtt az életért - adventi véradás a Kölcsey Központban

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Összefognak a Baltazár Dezső teret körülölelő intézmények és a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete az ünnepek alatt vérkészítményre szoruló emberekért.

Közös ügyük: az Ember

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

A Magyar véradók napja alkalmából Ráckevei Anna, a Csokonai Színház igazgatója, Szombati Zsolt, a Best Fm igazgatója, színművész- és sajtós munkatársaikkal a véradás ügye mellé állnak a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének Nosztalgia véradásán.

Csoki és sör - véradások hó végén

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Különleges véradást tart a hónap utolsó napján a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete a Mikepércsi úti bevásárlóközpontban.

Teljessé vált a magyar mentőhelikopter-állomány korszerűsítése

MTI

Október 29-től az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) mind a hét mentőhelikopter-állomásán olyan gépek szolgálnak, amelyek megfelelnek az európai uniós követelményeknek - mondta a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. ügyvezetője igazgatója hétfőn a Szentesre és Debrecenbe kerülő légi járművek budaörsi ünnepélyes átvétele alkalmából.

Tálcán kínáljuk a lehetőséget! Diétás hétvége a debreceni Aquaticumban

WEBBeteg

Az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotel**** novemberben külön programsorozattal kedveskedik ételintoleranciával élő vendégeinknek, illetve mindazoknak, akik érdeklődnek az egészséges életmód iránt. (x)

Gördülékenyebben adományozhatnak

Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete

Megnyílt a vöröskeresztes adománykezelő hely Debrecenben, a Cegléd utca 6. szám alatt. A területi szervezet itt veszi át az adományokat, és fogadja a segítséget kérőket nyitva tartási időben vagy telefonos egyeztetéssel.

Ételintoleranciával is gondtalanul pihenhet a debreceni Nagyerdő szívében

Hotel Aquaticum

A megújult debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** felkészült személyzetével az ételintoleranciával élőknek is változatos menüt kínál. (x)

Rehabilitációs részlegek fejlesztése a debreceni Kenézy kórházban

MTI

A debreceni Kenézy kórházban csaknem egymilliárd forintos fejlesztés kezdődött: 287,5 millióból megújul a gyermekrehabilitációs járóbetegrészleg, 621 millió forintból pedig a kórház rehabilitációs osztálya - közölte Lampé Zsolt főigazgató sajtótájékoztatón.