COVID-19 téma

35 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt három krónikus beteg

koronavirus.gov.hu

35 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4731 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

43 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

koronavirus.gov.hu

43 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4696 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 602 fő, 3499-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 595 fő. Az aktív fertőzöttek 34 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 44 százaléka budapesti. 73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Koronavírus - Az EU ismét szűkítette a járványügyi szempontból biztonságosnak ítélt országok listáját

MTI

Az Európai Unió a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban felülvizsgálta és ismét szűkítette azon országok körét, amelyek állampolgárai korlátozásmentesen léphetnek be az Európai Unióba. Pénteken Marokkó került le a listáról.

32 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

koronavirus.gov.hu

32 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4653 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 602 fő, 3491-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 560 fő. Az aktív fertőzöttek 34 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 44 százaléka budapesti. 69 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Koronavírus - Jövő héten bejegyzik az első orosz vakcinát

MTI

Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, COVID-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik - jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes.

24 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt két idős, krónikus beteg

koronavirus.gov.hu

24 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4621 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Koronavírus: több tucat új fertőzött

koronavirus.gov.hu

33 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4597 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

11 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy idős, krónikus beteg

koronavirus.gov.hu

11 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4564 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Megváltoznak a COVID-19-es betegek izolációjára vonatkozó előírások az USA-ban

WEBBeteg - Fazekas Erzsébet, újságíró

Az amerikai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (Centers for Disease Control and Prevention) tájékoztatása szerint az USA-ban megváltoztak az előírások.

COVID-19 - Az aktív fertőzöttek megyei eloszlása

koronavirus.gov.hu

Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 540 fő, 36 százalékuk budapesti. A főváros után továbbra is Pest és Zala megyében van a legtöbb aktív fertőzött, Békés és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben pedig a legkevesebb.