• Buscopan téma

    WEBBeteg
    Rendszeresen görcsöl, puffad, fáj a hasa? Sokszor feszült a hasi diszkomfort-érzés miatt? A Buscopan Forte segítségére lehet az irritábilis bél szindróma görcsös tüneteinek enyhítésében. (x)
    WEBBeteg
    Egész évben alig várta, hogy végre eljöjjön a jól megérdemelt utazás pillanata? Ne hagyja, hogy gyomorpanasza elrontsa az önfeledt szórakozását! A Buscopan Forte segítségére lehet a nyaralás során felmerülő hasi görcsökre. (x)
    WEBBeteg
    A hasi fájdalom kialakulásának számos oka lehet, ezért fontos, hogy utánajárjunk, mi okozza a panaszainkat, ugyanis néha előfordul, hogy nem a megfelelő készítményt választjuk a problémánk kezelésére. Olvassa el az alábbi betegtörténeteket! (x)
    WEBBeteg
    Gyomor- és bélrendszeri panaszok, vese- és epekövesség, irritábilis bél szindróma, menstruációs panaszok - az öt igazán gyakori ok, amelyek görcsöt, hasi diszkomfortot, illetve gyomortáji fájdalmakat okozhatnak.
    WEBBeteg
    A nőknél fellépő görcsös fájdalom hátterében leggyakrabban menstruációs panasz állhat, amely olykor a legrosszabb pillanatokban (vizsgán, munkahelyi megbeszélésen, moziban) jelentkezik. A megoldás akár a retiküljében is elfér: a Buscopan Forte segíthet enyhíteni a panaszokat. (x)
    gorcsoldas.hu - Támogatott tartalom
    Gyors és célzott megoldás a hasi görcs és fájdalom, valamint a hasi diszkomfort kezelésében. A speciálisan görcsoldásra kifejlesztett Buscopan célzottan szünteti meg a hasi görcsöt és az azt kísérő fájdalmat.