Botox téma

Botox mellemelésre?

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Egyes kutatók szerint a Botox kiválóan alkalmazható a mellek sebészeti beavatkozás nélküli megemelésére.

A lézerkezelés segíthet a ráncok eltüntetésében?

Orvostkeresek Egészségmagazin

Mindazoknak, akiknek számít a megjelenés, a rossz hír, hogy a ráncosodás már a harmincas években elkezdődik, a jó viszont, hogy ma már bárki számára elérhetők a ránctalanító módszerek, kezelések. A lézer és a Botox előnyeiről és hátrányairól dr. Kalas Diána, bőrgyógyász, lézerspecialista beszélt. 

Botox kezelés után újra lábraállt a béna férfi

WEBBeteg - Cs. K. fordító

A két évtizede bénult férfi a botox kezelés után újra tud járni! A ma 49 éves McPhee ma már szinte segítség nélkül megtesz 20 métert, járókerettel pedig 100m-t is. Az állapotában bekövetkező gyors javulás egy botox kúrának köszönhető. Egy hónappal az első injekció után már képes volt felállni, és egy kis segítséggel néhány métert megtenni.

Botoxkúra kicsit másképp…

WEBBeteg - K.J. , fordító

Pár éven belül az eddigitől eltérő területen is bevethetik a ránctalanításban a legdivatosabbnak számító botoxot. Német kutatók a Parkinson-kór tüneteinek enyhítését várják az új alkalmazástól – az eddig, állatokon folytatott kísérletek bizakodásra adnak okot.

Botox: szépítőszer és gyógyszer a mérgező kolbászból

MTI

A baktérium termelte mérgező fehérje évente sok millió hölgy és úr homlokát teszi kisimulttá, de az ideggyógyászok egyelőre sok országban még nem kaptak engedélyt gyógyító célú használatára.

Kínos kérdések a plasztikai beavatkozásokról - mi az igazság?

WEBBeteg - K. A.

Egyre több fiatal nő fekszik kés alá, ha a szépségéről van szó, már a 20-as éveiben járó nők is egyre többen választják a plasztikai sebészt az áhított ideális szépség elérése érdekében. Kérdezz-felelek a plasztikai beavatkozásokról.

Új őrület a briteknél: botox az izzadtság ellen

Független Hírügynökség

Új módszer hódít Nagy-Britanniában az izzadt hónaljak ellen: a botox-injekció. Pénteken nyilvánosságra hozott adatok szerint idén már 50 ezer brit "csináltatta meg" a hónalját. Magánrendelők a páciensek megháromszorozódásáról számolnak be.

Négyszer több a szépészeti beavatkozás

FH

Amerikában 10 év alatt több mint négy és félszeresével emelkedett a különféle kozmetikai beavatkozások száma. 2007-ben összesen 11,7 millió sebészi és nem sebészi kozmetikai célú beavatkozást végeztek el. Ez mintegy 13 milliárd dollár bevételt hozott.

Szemészeti botox kezelés

Orvos valaszol - Dr. Papp Júlia

az lenne a kérdésem, hogy a nagymamámnak szemészeti botox-kezelése megszűnt a honvédkórházban, és hogy hol lehet ehhez a kezeléshez jutni. még az egészségügyi minisztérium sem tudott konkrét választ adni, ezért fordulok önökhöz.köszönöm előre is vála