Bilobil téma

Bilobil forte a jó emlékezetért

Bilobil

Mindannyiunkat rosszul érint, ha cserbenhagy minket memóriánk. Egy bizonyos életkor után különösen kellemetlen, ha már más is észreveszi, hogy nem olyan friss az emlékezetünk, mint régebben. Kétségbeesnünk azonban nem kell, mert ha kellő figyelmet fordítunk magunkra, fiatalosságunkat sokáig megőrizhetjük.(x)

Ginkgo biloba - Segítség memóriazavar esetén

Bilobil

Sokunkkal előfordult már, hogy a memóriánk cserbenhagyott minket és az átlagosnál tovább gondolkodtunk egy tárgy nevén, vagy egy ismerős archoz nem tudtunk azonnal nevet kapcsolni. Míg a feledékenység legtöbbször csak átmeneti figyelmetlenség, vagy valamilyen külső körülmény – stressz, fáradtság – okán lép fel, a többször felmerülő memóriazavar azonban már komolyabb figyelmet igénylő egészségügyi probléma. (x)

A fülzúgás és szédülés okai és kezelési lehetőségei

Támogatott tartalom - Bilobil

A hirtelen fellépő vagy tartós fülzúgás igen gyakori probléma. E kellemetlen, zavaró tünet hátterében sokféle betegség állhat: az idegrendszer betegségei, magas vérnyomás, vérszegénység, érelmeszesedés, érfejlődési rendellenességek, stb. Azonban, ha a fülzúgás mellé szédülés is társul annak hátterében valószínű, hogy az elégtelen agyi vérellátás áll. (x)