Bilirubin téma

Össz Bilirubin

Orvos valaszol - Dr. Plósz János

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 19éves lányom egy évvel ezelőtt hasnyálmirigy-gyulladáson esett át (1hét kórház 2010.nov.) . Akkor sajna három nap egymás után kellett mennünk a háziorvoshoz mire elhitte, hogy a lányom nem a suliból akar lógni, addig

Bilirubin

Orvos valaszol - Dr. Plósz János

Tisztelt Dr.! Ezelott 1-2 hettel edesapam (51) sulyos hasmenes-hagyas-dehidratlodas miatt a surogossegin kotott ki.Valamilyen etelmergezes vagy virus lehetett, 1-2 napon belul egeszen jol helyrejott.Keszitettek hasi ultrahangot, ahol minden rendb

SOS

Orvos valaszol - Dr. Tomonkó Magdolna

a vereredmenyemen a direkt bilirubin 4.7, az ossz bilirubin 25.normalertek a direkt bilirubinnal 4 az osznel 17.fogamzasgatlot szedtem nem nekemvalo volt es aztmondtak ez okozhatta a novekedeset a direkt bilirubinak harom napja voltam vervetelen.ket

Kissé emelkedett bilirubinszint

Orvos valaszol - Dr. Szigeti Nóra

Éves rendszeres foglalkoztaásegészségügyi vizsgálaton az alábbi eredményt kaptam: laborvizsgálata során kissé emelkedett (bilirubin összes: 24, 1) bilirubinszintet és minimálisan magasabb (29, 9) vas szintet találtunk. Tekintve, hogy a bilirub

Bilirubin

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt doktorno! munkalkalmassag szurese kapcsan labor eredmenyekbe 30umol/l osszbilirubin normalisan 15 alatt volt es 7.5umol/l direkt bilirubin normalisan 5 alatt volt jott ki eredmenybe.masfel eve is mertek nalam bilirubin szintet akkor is emel

Gilbert-kór vizsgálat

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tisztelt Szakértők! Hónapok óta előfordul, van hogy egy ideig rendszeresen van hogy kevésbé, hogy reggelente mikor felkelek sárga a szemem fehérje és teljesen el van sárgulva a bőröm. Rosszullétet nem érzek, nekem sokáig fel sem tűnt, mert 1-másfé

magas bilirubin

Orvos valaszol - Dr. Pintér Olivér

Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy mitől lehet hogy elmentem egy rutínszerű vérvételre és minden eredményem jó volt a direkt és az öszbilirubinomon és az inr en kívül! mosanra enyhén besárgultam és elmentem háziorvoshoz aki elküldött mégeggy v

vérvétel - nagyon magas össz. bilirubin

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Vérvételem eredményei között az össz. bilirubin nagyon magas: 34, 7 umol/l a referenciaként megadott <17, 0 hoz képest. A többi eredmény mind a megadott határok között van. A vizelet mikroalbuminja magas még: 30 mg/l&#

összbilirubin szint túl magas

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Doktornő/Úr! Én 21 éves lány vagyok és az lenne a problémám, hogy két hónapja vérvétel után a laboreredmény 30 umol/L összbilirubin szintet mértek, a napokban újból voltam és kicsit emelkedett 32, 6 ra. Nem tudom mi lehet a gond, mert a h

Összbilirubin

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Az lenne a kérdésem, hogy a mostani vérvételnél 35.6 volt az összbilirubin értékem.Ez nagyon magas? Mi lehet az oka? Mit tehetek ellene? Köszönöm válaszát!