Babavárás téma

Diétás tanácsok várandósok számára

WEBBeteg - Henn Dóra, dietetikus, Vanderlich Egészségcentrum

A terhesség idején nagyon fontos, hogy odafigyeljünk egészségünkre. Beleértve az életmódot, táplálkozást és testmozgást. Ha az anya kiegyensúlyozott, odafigyel étkezésére, azzal elősegíti, hogy egészséges babája szülessen.

Babavárás magas vérnyomással

nogyogyaszatikozpont.hu

A magas vérnyomás nem csak a kismama egészségét, de a magzat fejlődését is veszélyezteti. Időben beállított, megfelelő gyógyszeres kezelés, és a várandósság alatt alkalmazott helyes életvitel mellett azonban a kismama és a baba egészségi állapota is jelentősen javítható, a szövődmények kialakulása részben megelőzhető, illetve kialakulásuk ideje és súlyossága befolyásolható.

Babavárás: Táplálkozásterápia és életmód

orvostkeresek.hu

Ha két év védekezés nélküli házasélet után sem jön össze a baba, mindkét félnek érdemes elkezdeni egy meddőségi kivizsgálást. A nőgyógyászok gyakran küldik tovább endokrinológushoz a páciensüket, és sokszor valóban hormonális eltérések állnak a meddőség hátterében.

Babavárás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor ÚR/Hölgy! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz hogy tegnap voltam együtt a barátommal 7hetes terhes vagyok és aktus után egy kis vér folyt ki semmi darabka vagy egyéb nem volt benne, illetve görcsölni sem görcsöltem! A kérdésem az len

Babavárás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Jó napot! Azt szeretném kérdezni hogy Ön szerint a benti tisztán tartott macska bajt okozhat e nekem? mivel 5 hetes terhes vagyok és elég sokat olvastam a toxoplazmárol! Válaszát előre is köszönöm

Terhesen elmehetek-e temetésre?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

kismama vagyok és szeretném tudni, hogy ilyenkor temetésre kimehetek-e, pszihésen hogyan hat a babára vagy lehet-e valamilyen problémám?

Feszültségoldás a terhesség alatt?

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Dr.Nő/Úr! 31 éves nő vagyok, aki 12 éve szenved pánikbetegségben.Illetve most 2-3 éve komolyabb pánikrohamom nem volt, de a szorongások sajnos fentmaradtak, hol egyáltalán, hol pedig gyakran, de előfordulnak. Antidepresszánsal (fevarin)

babavárás

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 25. hetes kismama vagyok. A nőgyógyászom megvizsgált, a nyakcsatorna 50%-kal rövidebb, mint kellene. A méhszáj zárt. Panaszom nincs. Az orvosom sok pihenést, kevés sétát javasolt. Kicsit aggódom. Ön mit tud tanácsolni?