Bőrápolás téma

Biolifting - A természetese feltöltődés

Több mint TestŐr

Völgyesi Gabinak színpadi emberként fontos a megjelenése, igyekszik legalább havonta elmenni olyan kezelésekre, amikkel kényezteti, feltölti a bőrét.

A szépítő szőlő!

Több mint TestŐr

A szőlőnek egyrészt éppen szezonja van, másrészt kevés olyan gyümölcs van, amiről ennyi jót lehetne hallani. Tele van antioxidánssal, flavonoidokkal, vitaminokkal, így a szőlő tartalmú krémekkel nagyon sok tápanyagot lehet bejuttatni a bőrbe.

Legyen télen is szép a kezünk és a lábunk!

Több mint TestŐr

Az ápolt, igényes megjelenéshez hozzátartozik kezünk és lábunk szépsége is!

Csonka András, a kortalan színész

Több mint TestŐr

Bár Csonka András nemrégiben ünnepelt egy igen kerek születésnapot, mégis Ő az egyik legkortalanabb színész hazánkban!

A kortalanság titka?

Több mint TestŐr

Legyen bármilyen meleg, a nők mindig kaphatóak arra, hogy a kortalanság titkát boncolgassák, új és még újabb eljárásokat próbáljanak ki azért, hogy megállítsák az idő múlásának jeleit a bőrükön.

Bánsági Ildikó szépségtitkai

Több mint TestŐr

A nyár, bár sokunk kedvence, nem a szépészeti beavatkozások ideje, hiszen a napsugárzás miatt egy-egy kezelés után bőrünk akár pigmentálódhat is, vagy más módon roncsolódhat.

Kell a szakember a szőrtelenítés előtt

Több mint TestŐr

A 21. század szépségideálja az esztétikusan szőrtelenített test, így a fiatalok egyre hamarabb kezdik el a különböző szőrtelenítő módszerek használatát.

A tökéletes bőrfiatalítás

Több mint TestŐr

Aki szeretne tetoválást, annak nem feltétlen kell tű alá feküdnie. Idén egyre divatosabb az úgynevezett ékszertetoválás, amit akár különböző ékszerek helyett is viselhetünk!

Védjük a hajunkat is, ne csak a bőrünket!

Több mint TestŐr

A környezeti hatások károsíthatják hajunk színét és szerkezetét is. Ahogy a bőrünket is védjük a kiszáradástól, a naptól, ugyanúgy a hajunkkal is törődnünk kell, és megfelelő termékekkel kell ápolnunk!

A gyantázás fontos szabályai

Több mint TestŐr

Gyantázás előtt, főleg a téli évszak után érdemes egy alapos bőrradírozást alkalmaznunk. Tehát mielőtt elkezdjük a gyantázást, távolítsuk el a zsírt a bőrünkről, otthon ezt akár egy tonikkal is megtehetjük.