Autoimmun betegség téma

Autoimmun betegség okozhatja a fájó tüneteket?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktor Úr/Dr. Nő Tavaly szeptember óta nagyon sokat vagyok beteg, főleg az ízületeimmel, fájnak a térdeim, izmaim is. De sokszor váladékozik a szemem is, és visszatérő gombás fertőzésem van.Több Orvosnak jeleztem tüneteimet, de egyik orvos

Autoimmun betegség

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Azt szeretném megkérdezni, hogy mik az autoimmunbetegség tünetei, ki tudja gyógyítani, és hogyan lehetséges.

MI A BAJ

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI LEHET E AUTOIMMUN BETEGSÉGEM HA A 2008AS KOPONYA MR NEGATIV DE FOLYAMATOSAN ROMLIK AZ ÁLLAPOTOM VAN NYAKI GERINC PROBLÉMÁM IS, DE KB 3 HÓNAPJA ÉG A SZÁM ÉS ANYELVEM, EGYRE GYENGÉBB VAGYOK, SZÁRAD A SZEMEM ÉS VISZKET REGGELENTE B

Igen vagy nem?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Szakértő. 4 évvel ezelőtt autoimmun hashimoto thyreoiditist állapitottak meg nálam. A kezdeti pár hónapos túlműködés után "beállt" az értékem normál tartományba tsh: 3-4körül volt mindig, és az ft4, ft3 értékek is rendben voltak. Ez tartott

Anti TPO antitest

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

T Dr úr, Dr nő! a legutóbbi vérvételkor a pajzsmirigy TSH értékem 2, 291 mIU/L vol. (ref.tartomány 0, 350-4, 940) viszont az Anti TPO antitest 53, 16 IU/mL ref.tartomány < 5, 61. Az orvosom szerint nem kell vele foglalkozni egyelőre mivel a TSH é

Autoimmun?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktornő! Köszönöm a válaszát. Valóban kevés infót írtam ahhoz, hogy az alapján bár mit is felelősséggel ki lehessen jelenteni. Bizonyára az is segítene ha a tüneteket a Doktornő láthatná. Ezért is szeretném megkérdezni van-e mód egy szem

Autoimmun

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktornő! Kb két éve jelent meg az arcomon egy tíz forintos nagyságú kör alakú folt. Széle pirosas közepe inkább szürkés, vagy világos és egy picit besüppedt. Jártam bőrgyógyásznál aki sok mindent kizárt (gomba, borrelia, allergia stb)

Nem differenciált autoimmun betegség!

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Kedves Szakértő! Kérem szíves véleményét az alábbi immunlelet alapján: Antinukleáris AT 1: 40: homogén/foltos, 1: 200: foltos DE: jelent valamit az alábbi 2 érték? nagyon megijeszt! Antinucleáris AT-májsejt szubsztráton pozitív illetve gyo

ASCA pozitivitás Crohn betegségen kívül - mire utalhat?

Orvos valaszol - Dr. Szántó Antónia

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A múltamban sajnos elég súlyos diagnózisok szerepelnek már (masszív pulmonális embólia, jobb kamrai thrombus miatti embolectomia) , ami miatt életfogytik véralvadásgátló kezelésben részesülök. A rendszeres vizsgálato

Autoimmun beteg vagyok

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

A kutatások hol tartanak? Legalábbis tudni egyáltalán, hogy mitől alakul ki? Van e remény hogy ez a betegség gyógyíható lesz belátható időn belül?