• Applikáció téma

    hirado.hu
    Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára a mentők munkáját segítő és most elinduló ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció.
    Debreceni Egyetem
    Egyedülálló egészségügyi mobil applikációt fejlesztett a Debreceni Egyetem. Az offline is működő UD Mediversity segít gyorsan és könnyen eligazodni a Klinikai Központ szolgáltatásai között. Az ingyenes alkalmazás Android és iOS platformokra is letölthető.
    Több mint TestŐr
    Manapság már szinte mindenre van applikáció, így számos hasznos segítséget adhat egy okostelefon, akár még az egészségmegőrzés területén is.
    Több mint TestŐr
    A digitális világ vagy az applikációk világa nem csak a szórakoztatásunkra lehetnek jók. Egyre több az olyan kütyük száma, amikkel a technika segítségével könnyen, gyorsan ellenőrizhetjük az egészségünk állapotát. Szerencsére ma már egyre divatosabb ezeknek a használata.
    Több mint TestŐr
    A telefon és a tv mellett most már egy bögre, egy vérnyomásmérő vagy egy talpbetét is lehet okos. Apró kellékek, amik időt spórolnak és egyben segítenek is nekünk egészségünk megőrzésében. De a gyerekeket sem kell feltétlenül tiltani a kütyüktől, hiszen ezek közül is választhatunk készségfejlesztő játékot is.
    Több mint TestŐr
    Ha nem akarunk órákig sorban állni egy-egy polc előtt, hogy kipróbálhassunk több tucat rúzst vagy alapozót, akkor ezt egy applikáció segítségével is megtehetjük, akár a saját kanapénkon.
    Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
    December 1-jétől elérhető a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) új mobil alkalmazása a NÉBIH Navigátor, amellyel a fogyasztók hatékonyan segíthetik az élelmiszerbiztonsági problémák felderítését.
    MTI
    A tüdődaganat kialakulásának kockázatát felmérő, okostelefonokra letölthető alkalmazást fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem (PTE) orvosai a közelmúltban.