Ér téma

Miért van ez?

Orvos valaszol - Dr. Tomonkó Magdolna

hello! Nekem olyan problémám lenne hogy a homlokom közepén ha mosolgyok vagy megeröltetem magam esetleg lehajolok egy vastag ér jön elő. Engem ez zavar hogy birnám eltüntetni? Vagy mit tudnék tenni ellene hogy ne jöjjön elő?

verőér?

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea

Kedves Webbeteg! 3 hete a bal szemem folott a csonton kivan dudorodva egy er hosszan folfele. Fajdogalt is ott a fejem haziorvos gyulladascsokkento krenet javasolt es borogatast. A hirtelen szuro fejfajas elmult nagyjabol de az ervnem huzodott vissza

Segítség

Orvos valaszol - Dr. Gál Mónika

A kezemen, csukló tájékon és az egész tenyerem sokszor bekékül szabályosan látszódnak az ereim, akár hideg, akár meleg van! Az ujjaimon is szinte mindig látszódik, de ez az egész nem rég óta van!

Kiduzzadt ér?

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Orvos! A jobb vádlimon tegnap este észre vettem vízszintesen egy fehéres kiduzzadt eret, legalábbis annak látszik. Ha leülök kevésbé látszik, de ha felállok elég rendesen kitapintható. Ma reggelre elmúlt de érdekelne, hogy mi lehet az oka.

Gyenge érfal 2.

Orvos valaszol - Dr. Rákóczi Éva

Tisztelt Doktornő! A problémám a következő: nagyon érzékenyek az ereim. Nagyon könnyen lesznek rajtam kék-zöld foltok, van, hogy a lábamon az erek maguktól elpattannak. Lábgyantázás után sok apró kékfolt keletkezik, így arról már lemondtam. Alapjáb