Ékszer téma

Mádai Vivien imádja az ékszereket

Több mint TestŐr

A Mokka műsorvezetője, Vivien Madár Veronikával egy ékszerboltban járt, ahol az új karikagyűrűtrendekről érdeklődtek. Vivien elmesélte, hogy rendszeresen jár ékszerboltba, de variálható karikagyűrűt még sosem látott. A legújabb trendek szerint a széles gyűrű a divat, Viviennek is ezek a modellek tetszettek, persze ha már vastag a gyűrű, néhány gyémánt is elfér rajta.

Csisztu Zsuzsa számára az ékszer érzelmet is kifejez

Több mint TestŐr

A sztárok mindenből a különlegeset szeretik. Míg Wolf Kati minden ékszere különleges jelentést hordoz, Csisztu Zsuzsa az érzelmeihez társítja az ékszereket. Győrfi Pál pedig a megérzéseire hallgat, amikor ékszert választ a feleségének.

Az alkalomhoz és a ruhához kell az ékszert kiválasztani!

Több mint TestŐr

A csillogó ékszerek nem csak elegáns, esti programokhoz viselhetők. Egy farmeres, hétköznapi viselet látványos kiegészítője lehet egy színes, esetleg sokszínű ékszer. Akár egy egyszínű pólóhoz, vagy egy pulóverhez is hordható kristályokkal díszített ékszer, a különleges csillogás még a viselője hangulatára is kedvező hatással lehet.

Jelentéssel felruházott ékszerek!

Több mint TestŐr

A tradicionális gyöngyékszer mellett - ami ismét divatba jött - egyre közkedveltebbek a spirituális tartalommal felruházott, szimbolikát rejtő ékszerek. De a jegygyűrű vonalon is vannak új irányok, a matt hatás mellett, a kerekített, kényelmes belső kialakítás is fontos szerepet kap már.

Egyedileg készített ékszerekkel akár saját egyéni stílusunkat is kifejezhetjük!

Több mint TestŐr

Megismerhettük, hogy egy egyedi ékszertervező akár egy égitestből, vagy egy bútor faragásából hogyan tervez gyűrűt vagy éppen medált. Láthattuk, ahogy egy rajzból valós ékszer válik, de azt is megtudtuk, hogy akár a szemünk színéhez is terveztethetünk ékszert, vagy hogy az is fontos lehet, hogy lágyabb vagy erőteljesebb a karakterünk.

Egyedileg készített ékszerekkel egyéniségünket is kifejezhetjük!

Több mint TestŐr

Egy tömegesen gyártott divatékszer nehezebben képviseli az egyéniségünket, jellemünket, mint egy egyedileg megtervezett. De egy körültekintő ékszerválasztással is megtalálhatjuk azokat a darabokat, amik viselésével személyiségünk kiteljesedhet, és ténylegesen önmagunk lehetünk.