• A WEBBeteg az év egészségügyi honlapja

    Szerző:
    WEBBeteg

    A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2010 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny csütörtök esti eredményhirdetésén Budapesten.

    Az Év Honlapja 2010 logoÜnnepélyes díjátadó gálaest keretében, december 2-án kiosztották az idei 'Az Év Honlapja' díjakat Budapesten, a Hotel Heliában. A pályázatra ezúttal összesen 353, ezen belül egészségügy kategóriában a tavalyinál több, 18 nevezés érkezett.

    A megmérettetésen kategóriánként egy honlapnak ítélik oda az Év honlapja díjat. Idén saját kategóriájában a legjobbnak portálunkat, a WEBBeteg.hu-t ítélte a szakmai zsűri. 

    A WEBBeteg már indulásának évében, 2008-ban, majd 2009-ben is elnyerte a megmérettetés Minőségi Díj elnevezésű elismerését, idén pedig a legjobbnak ítélt honlapnak járó "Az Év Honlapja 2010" logo viselésére is jogosulttá vált. A díj odaítélésében szerepet játszott a honlap megjelenése, az innovativitás, a tartalom minősége, továbbá a tájékozódási és kapcsolattartási lehetőség. Tavaly óta mind megjelenésében, mind működésében megújult portálunk. Változatlan tartalmi színvonal és a megszokott szolgáltatások megtartása mellett a WEBBeteg sokkal gyorsabb, megjelenése pedig korszerűbb lett.

    Igyekszünk a jövőben is megfelelni az eddigi bizalomnak, hogy Önök minél hasznosabb, orvosilag hiteles segítséget kapjanak gyógyulásuk vagy egészségük megőrzése érdekében.

    A zsűri Az Év Honlapja cím mellett további díjakat is kiosztott: a "Minőségi Díjat" az Egészségkalauz, a Különdíjat a Babaszoba.hu portál nyerte el. Gratulálunk kollegáinknak is!

    Legutóbb frissült:
    Címkék: Év Honlapja,
    • WEBBeteg.hu
   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.