WEBBeteg.hu már a Facebook oldalán is

Szerző: WEBBeteg

Köszönjük a WEBBeteg.hu oldal Facebook rajongóinak, hogy csatlakoztak követőink közé! Nyereményjátékunk résztvevői egy bőrműves tárgyakból álló ajándékcsomagot nyerhettek, amelyet a BELT Bőrműves Stúdió ajánlott fel.

A nyertes neve: Tatár-Kiss Istvánné

Gratulálunk a szerencsés nyertesnek, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt a WEBBeteg.hu Facebook oldalán keresztül.

Ezúttal nem Ön volt a szerencsés?

Bár a mostani nyereményjátékunk véget ért, továbbra is érdemes figyelni oldalunkat, hiszen nap mint nap érdekes, informatív cikkeket olvashatnak az egészséges életmód, betegségek és egészségügy témakörében. Emellett későbbi nyereményjátékunkban újra részt vehet.

A nyereményről

A nyereményt a BELT bőrműves stúdió ajánlotta fel. A különleges bőrtermékek a kézművesség igényével készülnek. A kínálatban szerepelnek bőr képek, használati tárgyak és ötletes ajándékok is. Ha pedig valami egyéni tárgyra vágysz, keresd fel bizalommal a BELT bőrműves stúdió iparművészeit, akik igyekeznek megvalósítani elképzeléseidet. Saját készítésű bőrtermékeiket megtekintheted oldalukon: http://www.beltaruhaz.hu/

Részletek a játékról

A nyereményjátékban a WEBBeteg.hu Facebook oldalának rajongói vehetnek részt, függetlenül attól, hogy a játék kezdete előtt vagy utána kezdték követni az oldalt. A játék 2010. szeptember 16-án 12 órakor kezdődik és 2010. október 15-én 12 órakor zárul. A játék időtartama alatt a WEBBeteg.hu Facebook oldalát követők nyereménysorsoláson vesznek részt, ahol egy bőrműves tárgyakból összeállított ajándékcsomagot sorsolunk ki. A sorsolással egyidejűleg a szervezők két pótjátékost is kiválasztanak.
Bőrjegyzet

A sorsoláson nem indulhatnak a H2Online Kft. és Szinapszis cégcsoport alkalmazottai, valamint azok közvetlen hozzátartozói. A nyeremény megváltoztatásának jogát a H2Online Kft. fenntartja. A nyertesek értesítése Facebook üzenetben történik. Amennyiben a nyertes 10 munkanapon belül nem jelentkezik nyereményéért, a nyeremény átvételére a soron következő pótjátékos válik jogosulttá. A nyertest további adó- és/vagy járulékköltség nem terheli.

(WEBBeteg)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Home office torna Home office torna

Az alábbi gyakorlatok segítségével formában tarthatja magát.

Meghosszabbodnak a védelmi...

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, tehát április 19. után is...

Az ejakuláció intenzitásának...

Ejakulálás közben a spermám kilövellése már nem olyan erős, mint korábban. Mi lehet ennek az oka? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.