WEBBeteg

WEBBeteg cikkek

A Magyar Orvosi Kamara Elnöksége 2023-ban a „MOK Média díj Egészségügyi publicisztika” díjat a WEBBeteg.hu egészségportálnak ítélte meg. Az elismerést június 3-án vette át Sztankó Péter ügyvezető, főszerkesztő.
Mit szólna egy olyan hírlevélhez, ami nem zaklatja Önt kéretlen információkkal, hanem Ön mondja meg, hogy miről szóljon és milyen gyakran érkezzen? A WEBBetegé mostantól ilyen. Ismerje meg, hogyan alakíthatja saját...
Fontos számunkra felhasználóink személyes adatainak védelme, ezért az Európai Unió adatvédelmi előírásaival összhangban a WEBBeteg is módosította szabályzatát. Válaszok a leggyakoribb kérdésekre.
A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2012 címet egészségügy kategóriában - derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő esti eredményhirdetésén Budapesten. Különdíjat nyert a WEBBeteg Elsősegély...

Az Év Honlapja: ismét minőségi díjas a WEBBeteg

WEBBeteg szerkesztőség - 2009.11.19. 09:40
A tavalyi év után 2009-ben is Minőségi Díjjal jutalmazta a szakmai zsűri portálunkat az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által kiírt "Az Év Honlapja 2009" versenyen.