Sáfrány, chili, pillecukor - avagy mivel dobjuk fel a forró csokinkat?

Szerző: Több mint TestŐr

Ahogy beköszönt a hideg idő, úgy kívánja meg az ember egyre inkább a forró csokit! A klasszikus ízek mellett újakat is érdemes kipróbálni, legyen az liofilizált málnás, narancsos-chilis, sáfrányos, vagy éppen rózsaolajos-pillecukros forró csoki! A lényeg, hogy minőségi alapanyagból készüljön és forrón kerüljön elénk, hogy átmelegedhessen a testünk és a lelkünk is a hidegben!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Korai menopauza Korai menopauza

Mik a tünetei? Hogyan diagnosztizálják? Mire számíthat? Hogyan kezelhető?

Mit jelent az, ha egy vakcináról azt...

A két első vakcina előállítója után a többi gyártó is sorban közzétette a csaknem ugyanolyan magas arányú eredményekre utaló bejelentését. A...

A veszélyhelyzet megszűnése után...

A sikeres tavaszi védekezéshez hasonlóan a magyar lakosság egészségének védelme, a további súlyos tünetekkel járó, illetve halálozást okozó...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.