Sáfrány, chili, pillecukor - avagy mivel dobjuk fel a forró csokinkat?

Szerző: Több mint TestŐr

Ahogy beköszönt a hideg idő, úgy kívánja meg az ember egyre inkább a forró csokit! A klasszikus ízek mellett újakat is érdemes kipróbálni, legyen az liofilizált málnás, narancsos-chilis, sáfrányos, vagy éppen rózsaolajos-pillecukros forró csoki! A lényeg, hogy minőségi alapanyagból készüljön és forrón kerüljön elénk, hogy átmelegedhessen a testünk és a lelkünk is a hidegben!

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Hypertonia Hypertonia

Mire számíthat a magas vérnyomással kezelt beteg?

Plazmaferezis Plazmaferezis

A plazmaadás a véradás egyik speciális formája.

Mellkas-CT-vizsgálat

Milyen betegségek kimutatására alkalmas a mellkas CT-vizsgálata? Mennyire megbízható módszer ezen betegségek kimutatására? Igényel-e...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.