A nyelvtanuláshoz nem kötelező a lecke

Szerző: Több mint TestŐr

A felnőttkorban való tanulás sokszor nehézséget jelent a mai embernek. Legtöbbször az időhiány okoz gondot, mert az otthon tanulásra már végképp nincs ideje egy családos, dolgozó embernek. Sokan éppen emiatt bele sem kezdenek a nyelvtanulásba. Európán belül Magyarország áll a harmadik legrosszabb helyen az idegen nyelvek tudása tekintetében. A lakosságnak az 57,6 százaléka csak az anyanyelvén beszél, 28,6 százaléka egy idegen nyelven, 11,1 százaléka két idegen nyelven beszél, és csak 2,7 százaléka ismer három vagy több idegen nyelvet. Fontos szerepük van tehát a nyelvstúdióknak, amik újabb és újabb tanítási módszerekkel segítik a tanulni vágyókat a tudás megszerzésében. Ma már a lecke sem szükséges ahhoz, hogy valaki elsajátítson egy új idegen nyelvet.

Módosítva: 2019.05.29 15:37, Megjelenés: 2019.05.29 15:37
Címkék: Nyelvtanulás
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

10 ok, ami ujjdagadást okozhat

Az ujjak dagadása általában ártalmatlan, de van, amikor egy súlyosabb, háttérben meghúzódó állapotra utal. Íme, az ujjdagadás (dactylitis)...

Emelkedik a szennyvizek koronavírus...

A kommunális szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja országos átlagban emelkedést mutat.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.