Kutatások a bélbaktériumokról

Szerző: Több mint TestŐr

Vannak jótékony bélbaktériumok, és vannak olyanok, amik gyulladást keltenek. Ezek a Gram-negatív baktériumok. Az állati eredetű ételek táplálják ezeket a Gram-negatív baktériumokat, de ennek következtében nemcsak szaporodnak, de természetes folyamatként végül el is pusztulnak. Ennek következményekét gyulladás keletkezik a szervezetben. A telítetlen zsírsavak fogyasztásával megelőzhető és csökkenthető a már kialakult gyulladás.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Bőrproblémája van? Bőrproblémája van?

Online mobilapplikációs szolgáltatás. Hogy működik a teledermatológia? (x)

Országos tisztifőorvos: változik a...

Az elmúlt heti adatokat tekintve az látható, hogy változik a járványgörbe, az azt megelőző hetihez képest kevesebb pozitív esetet regisztráltak -...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.