Kutatások a bélbaktériumokról

Több mint TestŐr
megjelent:

Vannak jótékony bélbaktériumok, és vannak olyanok, amik gyulladást keltenek. Ezek a Gram-negatív baktériumok. Az állati eredetű ételek táplálják ezeket a Gram-negatív baktériumokat, de ennek következtében nemcsak szaporodnak, de természetes folyamatként végül el is pusztulnak. Ennek következményekét gyulladás keletkezik a szervezetben. A telítetlen zsírsavak fogyasztásával megelőzhető és csökkenthető a már kialakult gyulladás.

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész
WEBBeteg - Dr. Bálint Anita, reumatológus, Dr. Debreceni Anikó, általános orvos
WEBBeteg - Dr. Árki Ildikó, háziorvos
WEBBeteg - Dr. Kovács Anikó, gyógyszerész
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.