Varázslatos színek természetes alapanyagokból

Szerző: Több mint TestŐr

A tésztaétel nem kell, hogy haszontalan, üres kalória legyen. Természetes fűszerekkel, növényi hatóanyagokkal nemcsak színezhető, de a tápértékét, vitamin- és ásványanyag tartalmát is növelni lehet. A zöld vagy a kék alga gyönyörűen megszínezi a nyers tésztát, de kurkumával vagy sáfránnyal is élénk színeket lehet elérni. Emellett színezőanyag lehet még a cékla vagy a kaktusz gyümölcs is.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Mi lesz az alternatív technológiák...

A dohányzási ártalom csökkentése körüli vita a Lancetben sem veszít aktualitásából. A tudományos folyóiratban rendre szakértői eszmecsere zajlik...

Nőtt az igazolt majomhimlős esetek...

Már 12 igazolt majomhimlős van Magyarországon - tájékoztat a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.