Steiner Kristóf ma már óvatosan ízesít

Szerző: Több mint TestŐr

A kávézás kultúráját egyre színesítik az újabb és újabb kávékoktélok. Steiner Kristóf a kávé szerelmese. Visszaemlékezett mohóságára, amikor először ízesítette a kávéját szerecsendióval vagy fahéjjal. Akkor még nem érezte a kellő arányt és a buzgalma miatt szinte beleborította a fűszert az italába. Manapság nagy divatja van az üdítőkkel bolondított feketének. A hidegen, jégkockára öntött tonik vagy narancs érdekes ízpárosítás a kávé mellé.

Módosítva: 2018.12.11 15:16, Megjelenés: 2018.12.12 15:19
Címkék: Kávé
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Karikó Katalin: A vakcinánk...

Karikó Katalin kutatóbiológus az MTA 194. közgyűlésén, 2021. május 3-án tartott ünnepi előadását követően röviden válaszolt a Magyar...

A kávéfogyasztás egészségügyi...

A kávé élénkítő hatását régóta ismerik, ám a történelem során egyszer élvezeti cikként, másszor pedig betiltott méregként tartották...

A magas vérnyomás és a...

A magas vérnyomással élőket általában eltanácsolják a kávéfogyasztástól, mivel a koffeintartalmú ital növeli a pulzusszámot, s azzal együtt az...

Rendszeres kávézás - Milyen a...

A kávé élénkítő hatással van agyunkra és idegrendszerünkre is. Tévedés azonban, hogy a mindennapos kávéfogyasztás hosszú távon is emelheti...

A jeges kávé annyi kalóriát...

A nagy melegben igazán frissítő egy jó jeges kávé, ám utána jobb, ha kihagyja az ebédet, vagy egyenesen az edzőterembe megy, mivel egyes jeges...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.