A hagyományos ízeket nem lehet megunni

Több mint TestŐr
frissítve: 2018.11.15.

A lapcsánka, azaz a tócsni ma is sokak kedvence, de a sztrapacska vagy a töltött káposzta is slágerételnek számít. Kandász Andrea Nyíregyházán járt, és egy hagyományőrző gasztrofesztiválon minden finomságot megkóstolt. Nem hagyta ki a berkenyéből és a zöld dióból készült lekvárt sem.

Frissítve: 2018.11.15 14:35, Megjelenés: 2018.11.16 14:40
Címkék: Gasztronómia
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A cink szerepe A cink szerepe

Miért van rá szükség? Melyek a kedvező élettani hatásai?

Dohányzás Dohányzás

Milyen szív-érrendszeri betegségek kialakulásában játszik szerepet?

Ízek, színek bűvöletében: zöldségek tavasszal

Kora tavasszal új színekre, formákra, új ízekre vágyom. Az ételekben is szeretem a színességet, zöld, sárga, piros. Önök is így vannak ezzel? A...

Édesítőszerek - Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat

A közelmúltban megjelent cikkeink kapcsán többen érdeklődtek az édesítőszerekről. Most összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.