A hagyományos ízeket nem lehet megunni

Szerző: Több mint TestŐr

A lapcsánka, azaz a tócsni ma is sokak kedvence, de a sztrapacska vagy a töltött káposzta is slágerételnek számít. Kandász Andrea Nyíregyházán járt, és egy hagyományőrző gasztrofesztiválon minden finomságot megkóstolt. Nem hagyta ki a berkenyéből és a zöld dióból készült lekvárt sem.

Módosítva: 2018.11.15 14:35, Megjelenés: 2018.11.16 14:40
Címkék: Gasztronómia
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ízületi kopás Ízületi kopás

Ha nem kezelik, a szalagok, ínak és az érintkező csontfelszínek is sérülnek.

Koronavírus omikron-variánsa Koronavírus omikron-variánsa

Az FDA szakértői szerint fejlettebb vakcinákra lenne szükség ellene.

Egy közkedvelt gyógynövény: a...

Az utóbbi évtizedek egyik legismertebb gyógynövénye lett a valódi keskenylevelű levendula, latinul: Lavandula angustifolia P. Mill. (más néven L....

Okozhat-e depressziót a COVID-19?

A válasz: igen. Mára már számos tanulmány bebizonyította, hogy a poszt-COVID depresszió létező jelenség.

Ízek, színek bűvöletében:...

Kora tavasszal új színekre, formákra, új ízekre vágyom. Az ételekben is szeretem a színességet, zöld, sárga, piros. Önök is így vannak ezzel? A...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.