Az egészséges ételhez minőségi alapanyag szükséges

Szerző: Több mint TestŐr

Egyre többen odafigyelnek ma már arra, hogy mit esznek, és arra, hogy az milyen hatással van a szervezetükre. Mondhatni az egészséges táplálkozás trenddé vált. Az éttermek szerencsére már a minőség növelésével és az alapanyagok tisztaságával versengenek egymással, hiszen sokan eszerint választanak. A vega, vegán, paleo táplálkozásnak is egyre nő a tábora, így mostanában nem ritka, ha egy étterem kínálatában mindezekre alternatívákat kapunk.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

COVID-19 COVID-19

Mi történik, ha az oltás két dózisa között alakul ki?

Poszt-COVID: minden tizedik embert...

A leggyakrabban előforduló, hosszú távon fennmaradó tünetek a szaglás- és ízérzékelés elvesztése, valamint a kimerültség voltak - derül ki egy...

A vérrögképződés rizikóiról...

Az elmúlt napokban újabb és újabb cikkek láttak napvilágot az AstraZeneca-oltás - hivatalos nevén Vaxzevria - és a trombózis kialakulásának a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.