Betegségmegelőzés az életmóddal

Több mint TestŐr
frissítve:

Azok az ételek, amik jelentős mértékű inzulinszint-kiugrást okoznak, idővel elősegíthetik a túlsúly, a magas vérnyomás, a cukorbetegség kialakulását. Inzulinszint-kiugrást nemcsak a szénhidrátok okoznak, hanem az állati fehérjék is, főleg a tej fogyasztása. Ezeket a megfigyeléseket többek között olyan népcsoportok táplálkozásából szűrték le, akik főleg növényi étrenden élnek és időskorukra sem nő a vérnyomásuk, hanem csökken. Az átlag életkor pedig jóval hosszabb náluk, mint Európában vagy Amerikában.

Cikkajánló

Térdfájás
Térdfájás

Melyek a térdfájdalom leggyakoribb okai?

A baba neme
A baba neme

Befolyásolható-e a fogantatásnál?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Cs. K., fordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.