Az étel is lehet gyógyszer

Szerző: Több mint TestŐr

Az ázsiai konyhában nemcsak az ízekre, de az alapanyagok egészségre gyakorolt hatására is odafigyelnek. Mivel a főzési technikájukra alapvetően jellemző, hogy nagy hőfokon, de csak rövid ideig hőkezelik az ételt, így a zöldségekben szinte minden jótékony hatású vitamin és ásványi anyag benne marad. Az ételek gyógyító tulajdonságait érdemes megtanulni, hiszen gyógyító étek is lehet egy finom fogás.

Módosítva: 2018.07.18 13:52, Megjelenés: 2018.07.19 13:59
Címkék: Ázsia, Zöldségek
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Az AstraZeneca oltóanyag egyik...

Az Európai Gyógyszerügynökség bejelentette, hogy a brit-svéd AstraZeneca gyógyszervállalat koronavírus-elleni oltóanyag mellékhatásként...

Primer sclerotizáló cholangitis

A primer sclerotizáló cholangitis (rövidítve PSC) egy krónikus, progresszív epeúti gyulladással járó betegség, mely az epeutak szűkületét...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.