Az étel is lehet gyógyszer

Szerző: Több mint TestŐr

Az ázsiai konyhában nemcsak az ízekre, de az alapanyagok egészségre gyakorolt hatására is odafigyelnek. Mivel a főzési technikájukra alapvetően jellemző, hogy nagy hőfokon, de csak rövid ideig hőkezelik az ételt, így a zöldségekben szinte minden jótékony hatású vitamin és ásványi anyag benne marad. Az ételek gyógyító tulajdonságait érdemes megtanulni, hiszen gyógyító étek is lehet egy finom fogás.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Koronavírus - Az oltási...

A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.