Növényi alapú táplálkozással számos betegség megelőzhető

Több mint TestŐr
megjelent:

A növényi táplálkozás során a szervezet poliszacharidokat állít elő, ebből pedig rövid láncú zsírsavakat hoz létre. A rövid láncú zsírsavak antimikrobiális hatásúak, védik a májat, a beleket és a szívet.

Cikkajánló

Fogantatás előtt
Fogantatás előtt

Életmódváltásra is szükség lehet.

Hát- és derékfájás
Hát- és derékfájás

Mire utalhat, ha reggel tapasztalja?

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Huszár Zsoltné dr., szakgyógyszerész
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.