Tejföl, túró tojásfehérjéből

Szerző: Több mint TestŐr

Főként a testépítőknek fontos, hogy egy nap minél több fehérjét tudjanak megenni. Ezeket a tojásfehérjéből készült kiegészítő ételeket először ők találták ki, majd szakemberek továbbfejlesztették és tökéletesítették. De a laktózérzékenyek számára is alternatívát nyújthat a tojásfehérjéből készített tejföl vagy túró.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Felgyorsítható-e az első körös...

Az előzetes adatok szerint az Izraelben beoltott első száz ember közül minden másodiknál két héttel a vakcina első dózisának beadása után erős...

Laktózintolerancia - Hogyan lehet...

A laktózt (tejcukrot) a laktáz nevű enzim alakítja át a vékonybélben felszívódó glükózzá és galaktózzá. Ha ez az enzim hiányzik, az...

Laktózérzékenység bármilyen...

A laktózérzékeny beteg szervezete nem tudja megemészteni a tejcukrot, mivel a lebontásához szükséges enzim hiányzik vagy működése lecsökkent. A...

Öt tudnivaló laktózérzékenyeknek

Sokan felnőttkorban szembesülnek azzal, hogy laktóz-intolerancia miatt nagyobb figyelmet kell fordítaniuk az étkezésükre. Eleinte ijesztőnek tűnhet a...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.