Tartósító és habfixáló nélkül készülnek az igazi sütemények!

Szerző: Több mint TestŐr

A süteményeknek idő kell, nem szabad az egyes fázisokat gyorsítani vagy egyéb cukrászati helyettesítőket használni. Mert az az ízükben is érződni fog.

Módosítva: 2017.12.19 13:24, Megjelenés: 2017.12.19 13:24
Címkék: Sütemény
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Angolkór Angolkór

A kóros D-vitamin-hiány tünetei, kezelése és megelőzése.

Hagyja ki a veszélyes anyagokat a...

A teflonbevonatú sütő- és főzőedények, valamint a mesterséges élelmiszer-színezékek is súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak. Vannak...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.