A mai technológiával akár biominőségű is lehet egy konzerv!

Szerző: Több mint TestŐr

Régi beidegződés, hogy a konzerv étel nem egészséges, hiszen a modern innovációk a konzervipart is megújították. A gyors és kíméletes vákuum eljárással a zöldség a földekről akár néhány óra alatt a dobozba kerülhet, és így tartósítószer-mentesen is megőrzi a frissességét.

Módosítva: 2017.09.05 10:12, Megjelenés: 2017.09.05 10:12
Címkék: Konzerv, Étel
Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A tea- és kávéfogyasztás...

A mérsékelt kávé- és teafogyasztás összefügghet az agyvérzés és a demencia kockázatának csökkenésével - állapította meg egy új tanulmány...

Kit kell oltani influenza ellen? -...

A kiemelt kockázati csoportokba tartozókat mindenképpen be kellene oltani? A kérdésre Dr. med habil Mészner Zsófia járványügyi szakember válaszol.

Mennyire egészségesek a konzerv...

Ha gyors étkezésről van szó, mindig számíthat a konzerv élelmiszerekre, mint a nélkülözhetetlen tápanyagok kényelmes forrására. De vajon mennyire...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.