Letisztult ízű és egyben egészséges a sushi

Több mint TestŐr
megjelent:

Több száz évvel ezelőtt tartósítási eljárásként savanyított rizsbe csomagolták a halat, akkor még a rizst az étkezés előtt kidobták és csak a halat ették meg. A 19. századtól fogyasztják a ma ismert formájában, de azóta is rengeteg apró dologban változott ez a tápanyagokban gazdag japán fogás.

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Huszár Zsoltné dr., szakgyógyszerész
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.