Hogyan tüntessük el a zsigeri zsírokat?

Szerző: Több mint TestŐr

Régen magas fehérje- és alacsony szénhidrátbevitelt javasoltak a fogyókúrához, mára azonban ez az elmélet megdőlt. A legújabb kutatások szerint, ha a fogyasztott fehérje többségében állati, azzal megnövelhetjük a rák kockázatát. A megoldás, ha a fehérjebevitel túlnyomó része növényi eredetű.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Mit tudunk eddig biztosan az...

A WHO az aggodalomra okot adó variánsok közé sorolta a koronavírus B.1.1.529 jelű, omikron elnevezésű variánsát. Az új variánsban több olyan...

Az intenzív osztály elhagyása után...

Bár számtalan koronavírus-fertőzött életét mentették meg az intenzív osztályokon, sok beteg élete távolról sem tért vissza a régi minőségébe....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.